Menu autorstwa Marka Lube

Dostępne do końca kwietnia.

Przystawki:

Lube Sałatka

/ Soczysta sałatka z dziko rosnących ziół. /

Chrupiące warzywa

/ Mix warzyw podsmażanych w woku. /

Sałatka z kwiatów

/ Mix świeżych płatków z sałatami i orzeźwiającym sosem. /

Talerz wiosennych specjałów

/ Tofu z orzechami i mix świeżych warzyw. /

Klonowy omlet

/ Wyjątkowa podróż w leśne smaki. /

Buritos

/ Z autorsko przygotowanymi sosami, które zaskoczą każdego. /

Odellene Art Restaurant poleca:

Poire belle Hélène

42 pln

Klasyczny deser w nowej, pikantnej odsłonie.

MARK LUBE

Ubiegłoroczny zwycięzca Turnieju Mistrzów Odellene i ulubiony kucharz molekularny naszych stałych gości. Na wiosnę proponuje nam to, w czym jest najlepszy – połączenia kontrastwoych smaków.

„Jego dań trzeba po prostu spróbować, bo żadne słowa nie oddają tego, co się dzieje w podniebieniu w trakcie ich kosztowania.

Zapraszamy!

Menu dostępne do końca kwietnia!

Ośmiorniczki

69 pln

Podawane wraz z białym winem.

Kuchnia molekularna:

Łosoś z lukrecją

/ Szalone połączenie słodkiego ze słonym. /

Kaczka w pomarańczy

/ Na bazie trzech win. /

Chmura Piany

/ Sałatka grecka Funky Gourmet. /

Śledź z watą cukrową

/ Podany wraz z sosem cytrynowym. /

Owsianka ze ślimaków

/ Podane na maśle pietruszkowym i dojrzewającej szynce. /

Makaron z zielonej herbaty

/ Podane razem z truskawkami i sosem. /

Najnowsze zdjęcia potraw zawsze w social media!

Śledź na bieżąco, co dzieje się w naszej kuchni!