Miejsce, które wzmacnia apetyt na sztukę.
Lokal to bijące serce każdej restauracji.
Odellene nie mogło więc powstać w przypadkowym miejscu. Budynek, w którym jest zlokalizowane ma ponad 100-letnią historię, a samo jego powstanie wiąże się z chęcią wniesienia do monotonnej przestrzeni miasta świeżego powiewu. Przełamania dotychczasowych upodobań, wyjścia poza utarte schematy. Od samego początku obiekt miał być przeznaczony dla przedsiębiorców, którzy chcą swoją działalnością dokonywać odważnych przedsięwzięć.
Odellene Art Restaurant chce dokonać tego samego w świecie kulinariów.
Zapewnić miejsce, gdzie jedzenie przestaje być wyłącznie posiłkiem, a najlepsi Mistrzowie Kuchni oraz wschodzące, młode talenty mają wolność eksperymentowania. Tutaj nie ma ograniczeń i nie ma przewidywalności. Liczy się końcowy efekt, który ma być na najwyższym światowym poziomie.
„Do Odellene nie idzie się najeść. To nie jest zwykła restauracja tylko miejsce, gdzie docenia się kunszt gotowania. Każde danie to osobna historia pełna smaku, koloru, ale też ciekawostek – skąd się wzięło, kto je stworzył, co było inspiracją? W Odellene można o tym wszystkim porozmawiać, poznać ciekawych ludzi i ich świat pełen pasji oraz miłości do gotowania.” – Tosia Rajmund
Co mówią o Odellene klienci?
“Tam, gdzie pasja spotyka się z najwyższej jakości wykonaniem, musi powstać coś niesamowitego i takie właśnie są potrawy w Odellene.”
BERNARD ROCH
“Odellene to nie miejsce na kulinarne uprzedzenia. Tam wita się z otwartymi ramionami każdego, kto nie boi się sięgać w nieznane.”
ELIASZ GRETA
Dołącz do nas na social media!
Bądź na bieżąco z wydarzeniami w Odellene.